Refusjonsregler

 
IPTVBUTIKK Store tilbyr refusjoner for digitale produkter/tjenester under visse betingelser. Vi anbefaler imidlertid sterkt at du prøver produktet/tjenesten før du foretar et kjøp. IPTVBUTIKK Store tilbyr refusjoner KUN under følgende betingelser:

Vi vil gi full refusjon kun for kjøp som er gjort innenfor 24 timer. Etter 24 timer kan ingen full refusjon behandles. Alle andre refusjonssøknader vil bli delvis refundert i henhold til den brukte perioden av abonnementet hvis det var et problem fra vår side som vi ikke kunne løse innen 72 timer. IPTVBUTIKKs supportteam vil kontakte brukere i alle refusjonssaker. Vi vil ikke sende refusjoner eller gjøre delvis refusjon hvis:

– Kunden ikke likte kanallinjen.
– Kunden fant en annen tjeneste.
– Kunden nekter å bruke løsningene vi gir hvis han/hun har problemer.
Hvor lang tid tar det å få refundert?
Hvis du betalte med kredittkort, blir refusjoner vanligvis behandlet og pengene returnert til debetkortet på kundens bankkonto innen 20 til 31 arbeidsdager. Imidlertid er det tilfeller der en refusjon tar lengre tid å behandle, opptil 90 dager. Vi er ikke ansvarlige for disse tidsrammene og forsinkelsene. Vi er ikke betalingsleverandøren, vi er bare IPTV-tjenesteleverandøren. Hver refusjon tar vanligvis 20 til 90 arbeidsdager å gjennomføre, og det er ikke opp til oss å redusere denne perioden. Betalingsbehandlerne våre vil ta seg av refusjonsforespørslene. Vi vil gjøre vårt beste for å refundere alle brukere umiddelbart etter å ha sett forespørselen og sjekket brukerinformasjonen.
Hvis noen kanaler fryser, buffer eller ikke fungerer noen ganger:

Selv om nesten alle serverne våre er stabile, fryser noen ganger noen kanaler eller fungerer ikke på grunn av ulike årsaker, men det er ikke permanent. Våre eksperthandlinger jobber alltid med å løse dem.

De fleste ganger er disse problemene midlertidige og forårsaket av nedenstående årsaker:

– Kundens internettfluktuasjoner.
– Problem med boksen / appene / kundens oppsett generelt.
– Internettleverandøren har et problem.
– Kanalen er nede fra serverens ende.
– Kunden ombestemmer seg og ønsker å trekke seg / bytte mellom servere.
– Serveroppdatering / omstart fra vår side (ukentlig ytelsesnødvendig).
Hvis brukeren / kunden ikke kan se IPTV-abonnementet sitt i 72 timer + på grunn av serverproblemer eller andre problemer forårsaket av oss eller vår side, vil vi gi full refusjon av pakkeprisen eller legge til all tapt tid på toppen av abonnementet ditt gratis + noen ekstra bonuser vi kan forhandle om sammen.

Kontakt oss: Hvis du har spørsmål om vår retur- og refusjonspolitikk, vennligst kontakt oss på WhatsApp her.

Scroll to Top