Personvernregler

 
 

Hvem vi er
Nettstedsadressen vår er: https://iptvbutikk.com.
Kommentarer
Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet, samt besøkendes IP-adresse og nettleserbrukeragentstreng for å hjelpe til med spamdeteksjon. En anonymisert streng opprettet fra e-postadressen din (også kalt en hash) kan bli gitt til Gravatar-tjenesten for å se om du bruker den. Gravatar-tjenestens personvernregler er tilgjengelige her: https://automattic.com/privacy/. Etter godkjenning av kommentaren din, blir profilbildet ditt synlig for offentligheten i sammenheng med kommentaren din.
Medier
Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder med innebygd stedinformasjon (EXIF GPS) inkludert. Besøkende på nettstedet kan laste ned og hente ut hvilken som helst stedsinformasjon fra bilder på nettstedet.
Informasjonskapsler
Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navnet ditt, e-postadressen og nettstedet ditt i informasjonskapsler. Disse er for din bekvemmelighet slik at du ikke trenger å fylle inn detaljene dine igjen når du legger igjen en annen kommentar. Disse informasjonskapslene varer i ett år. Hvis du besøker vår påloggingsside, vil vi sette en midlertidig informasjonskapsel for å bestemme om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og kastes når du lukker nettleseren din. Når du logger inn, vil vi også sette opp flere informasjonskapsler for å lagre påloggingsinformasjonen din og valgene for skjermdisplayet ditt. Påloggingskapsler varer i to dager, og kapsler for skjermalternativer varer i ett år. Hvis du velger “Husk meg”, vil påloggingen din vedvare i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil påloggingskapslene bli fjernet. Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil en ekstra informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og indikerer bare innleggets ID for artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter 1 dag.
Innhold som er innebygd fra andre nettsteder
Artikler på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om besøkende har besøkt det andre nettstedet. Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn tillegg fra tredjeparter og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert å spore interaksjonen din med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet.
Hvem vi deler dine data med
Hvis du ber om tilbakestilling av passord, vil IP-adressen din bli inkludert i tilbakestillings-e-posten.
Hvor lenge vi beholder dine data
Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og metadataene dens beholdt på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en modereringskø. For brukere som registrerer seg på nettstedet vårt (hvis noen), lagrer vi også de personlige opplysningene de oppgir i brukerprofilen deres. Alle brukere kan se, redigere eller slette personopplysningene sine når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere den informasjonen.
Hvilke rettigheter du har over dine data
Hvis du har en konto på dette nettstedet, eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å motta en eksportert fil med personopplysningene vi har om deg, inkludert alle dataene du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysningene vi har om deg. Dette inkluderer ikke noen data vi er forpliktet til å beholde av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.
Hvor dine data sendes
Besøkendes kommentarer kan bli sjekket gjennom en automatisert spamdeteksjonstjeneste.

Scroll to Top